Am grijă de soțul meu cu produse de la AVON

     Soţul, acea persoană care a ales în faţa stării civile şi a Domnului să ne ocrotească la bine şi la rău, de cele mai multe ori îl ocrotim noi. Cum?! Cu o mâncare caldă, prosoape moi şi produse de îngrijire personală.

     În ziua de azi, prea puţini bărbaţi sunt capabili să îşi caute singuri produsele necesare de igienă sau îngrijire personală. Mulţi se opresc la un deodorant şi la un parfum sau apă de toaletă. Constată că au mâinile bătătorite şi călcâiele crăpate, şamponul miroase frumos, dar părul tot îi cade sau pielea feţei se irită după bărbierit. Indiferent că spune sau nu aceste situaţii, în sinea lui îşi spune că trebuie să le suporte că doar este bărbat. Dacă soţia a putut aduce pe lume un copil, el nu este în stare să suporte 3 bătături şi un obraz iritat?

     Ei bine, stimate soţ, pe această cale te anunţ că avem la Avon produsele necesare ţie, iar sub îndrumarea soţiei (în acest caz, eu 😀 ), pot face minuni. De la cremele abrazive pentru călcâie, la balsamul după ras, produsele destinate bărbaţilor de la Avon sunt folosite zilnic de milioane de bărbaţi. Raportul calitate/preţ este cu siguranţă unul din motivele achiziţionării lor. Odată devenit fan produse Avon, poţi ajunge stimabile soţ şi director, dar acasă în dulăpiorul de la baie, cu siguranţă vei păstra aceleaşi produse.

În cazul de faţă, al meu soţ are în dulăpiorul de la baie urmatoarele produse

20294097_10154496488126612_3655937223893751346_n.jpg

     Acum să nu credeţi că doar pe acestea le foloseşte. Dă iama şi în gelul meu intim, crema de mâini cu glicerină sau untul de corp cu cacao. Îi plac balsamurile mele de păr, sprayurile parfumate de la Naturals şi mostrele de parfum, din care ia câte o mână şi îşi pune în borseta, sub pretextul de a fi fresh la muncă 😛

     Produsele destinate bărbaţilor de la Avon, sunt împărţite şi ele pe tipuri de piele, esenţă sau durată de protecţie împrotiva mirosurilor neplăcute. Nu pot garanta că sunt cele mai bune sau că se vor potrivii la fel de bine soţului vostru, precum se potrivesc omului meu. Doar încercând produsele puteţi să descoperiţi gama potrivită pentru el.

     Dacă doriţi să căutaţi câteva produse pentru soţul dumneavoastră, puteţi să urmăriţi pagina  Mamica Avonista unde găsiţi extra oferte pe lângă cele din catalogul bine cunoscut. Un cont de client Avon direct pe site, îţi poate aduce produse cadou la comenzi de minim 80 de lei. Pentru catalogul în varianta online sau ofertele speciale, accesaţi Magazinul meu Avon

     Anul acesta Avon aniverseaza 20 de ani in Romania. Cu aceasta ocazie, va invit sambata 29 iulie ora 10, la sediul Avon din Bucuresti sa sarbatorim fara griji si cu multi bani. Lasati in grija noastra baloanele, rontanelele, muzica si voia buna. Primiti cea mai noua brosura, puteti testa cele mai noi produse, aflati povestea Avon, puteti desena alaturi de copilasi, sau sa faceti poze aniversare Avon 20. Sediul nostru se afla pe strada Bibescu Voda nr 2, in zona Mitropoliei. Pentru o mai buna organizare, va rog sa va rezervati pana joi seara ora 22 locurile dorite. Nu se percepe taxa, doar 2 ore din timpul vostru.
Cu mare drag, Georgiana,

Mamica Avonista

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: