Am cumpărat cărticele de povești și de colorat

     De fiecare dată când primesc câte un newsletter de la site-ul Libris.ro parcă mă abţin  de la ciocolată. Prea mult strică… strică feng shui-ul bugetului familial. Încă am vreo 10 cărţi cumpărate şi necitite. Nu pentru că nu aş vrea, ci pentru că nu mai am timp de ele. Cu toate astea, când am văzut oferta cu reducere de până la 80%, nu am rezistat să iau ceva. De această dată nu pentru mine, ci pentru copii.

3430772-217.png

     Am ales 10 cărticele şi un set de cartonaşe cu imagini, special create pentru copilaşi la început de vorbire. Din păcate, una din cărticele nu a mai fost în stoc. Este vorba de Mioriţa, o cărticică cu 16 pagini color şi text.

     Comanda a fost uşor de plasat iar plata am făcut-o on-line.

     În acest video, copilaşii mei erau pe lângă masă şi tot încercau să ajungă la mine să pună mânuţele pe cărticele. Cu siguranţă ei erau mai curioşi să vadă ce gust aveau. 🙂 Abia aştept să mai crească să le putem citi cât de multe poveşti vor vrea ei. Tare mult aş vrea să prefere o carte prăfuită decât o tabletă plină de jocuri cu buline sau soldaţi.

     Dacă v-a plăcut prezentarea, puteţi şi voi să comandaţi cărticelele preferate pe site-ul Libris.ro

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: