Albastru ștrumfesc

     Nu știu de la ce vârstă îmi amintesc de desene animate, dar știu că mereu îmi alegeam filme în așa fel încât cineva câștiga mereu, binele triumfa, dar și învățai despre natură, animale și bună purtare. Culoarea predominantă era albastru, ca în animațiile cu Strumfii,smurfs

Babar , Captain Planet, Mica Sirena.adevaratele-finaluri-macabre-ale-desenelor-disney-cum-se-sfarsesc-in-povestile-originale-alba-ca-zapada.png Faptul că am fost cu 5 ani mai mare decât sora mea și puțin neglijaăa din cauza problemelor ei de sănătate, situația mă făcea să caut desene în care justiția triumfa mereu. Mă costumam în Țestoasele Ninja,tortues-ninja-vrai-generique_size1 Peter Pan, Sailor Moon.SailorMoonR-1 Cel mai tare mă deranjau desenele care aveau subtitrare. Nu reușeam sa citesc tot.  La Sandy Bell, Cartea Cărților, Casa Zburătoare, îmi mai citeau părinții sau bunica. Mai venea în vizită și o vecină Carmen, cu care făceam toate trăsnăile posibile. La desene, eram îngeri amândouă. Am stricat ceva perdele și draperii din care ne făceam pelerine să zburăm 😛 .

     Acum în 2016, animațiile și filmele pentru copii s-au schimbat mult. Le găsești pe DVD, BluRay sau online. Dai un click și imediat ajungi pe Empire Film. EmpireAcolo am aflat și de ultimele desene la care m-am uitat cu familia, Stuart Little și Stă să plouă cu chiftele .

     Fiind și viitoare mămică, chiar m-am gândit să fac o listă cu desenele copilăriei mele, pe care să le vadă și bebeii când vor crește mai mărișori. Sper să fie și pe placul lor și să nu se demodeze prea tare 😛 .

Sursa poze desene animate Google

Articol scris pentru Sprin SuperBlog 2016

Un gând despre „Albastru ștrumfesc

Lasă un răspuns