Ai nevoie de factură?

     Trăim într-o lume în care unii, chiar încearcă să fie corecţi. Să ţină evidente, stocuri şi facturi pentru ceea ce lucrează. Dar ce faci când afacerea este la început, sau ai nevoie de factură din an în Paște? Pentru aceste situaţii, unii oameni care le au niţel cu calculatorul, cu programele şi au și niţică inteligență, au creat un site pe care îţi faci cont şi îţi poţi factura.

     Cu alte cuvinte, este un program complet de facturare și gestiune stocuri care corespunde întru-totul cerinţelor pieţei, fiind printre puţinele programe care oferă opţiunea de gestiune stocuri online. Aceasta aplicaţie de facturare şi stocuri în cloud funcţionează pe orice device: calculator, laptop, telefon, tableta.

     Această aplicaţie în cloud o poate folosi orice persoană juridică ce emite facturi: orice srl, pfa, avocat, notar etc. Deci paleta de clienţi este foarte largă.

Dacă site-ul tău are şi conţinut economic sunt şanse foarte mari să obţii conversii foarte bune.

Deci române, nu mai ai un impediment în a lucra corect. Spor la căutat pe net site-ul potrivit pentru tine şi printează câte facturi ai nevoie: P

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Social Media prezentat pe înțelesul meu :P

Dum dec. 20 , 2015
Bună dragilor 🙂 Ieri am avut plăcerea și bucuria de a merge la un curs GRATUIT, oferit de Gabriel Solomon și Trainer – Ionut Constantinescu      Ionuţ Constantinescu este un Social Media Jedi:). A lucrat în presă şi în online marketing, este blogger şi, nu în ultimul rând, Galantom. Este […]
%d blogeri au apreciat: