Adina face o cărticică senzorială :)

   Câţi dintre noi mai fac „Lucru manual” acasă? Partea aceea în care tăiem, lipim, suprapunem, ne enervăm, dar continuăm? O muncă migăloasă este şi pentru cărticelele senzoriale. Eu le consider o minunăţie educaţională, colorată şi foarte atrăgătoare pentru pici.

În continuare, vă voi arăta cum creează mămica Adina prima sa cărticică senzorială, dedicată puiului ei, Eric.

20161217_192029-1

– Bună Adina, te rog să te prezinţi.

– Mă numesc Adina Chingaru, am 31 ani şi de 7 luni sunt mămică fericită de băieţel.

– Unde ai lucrat înainte să apară bebe?
– Am lucrat la clinica privată Medlife în call center 8 ore pe zi. În prezent lucrez 24 din 24, 7 din 7: P având grijă de minunea mea şi nu mă plâng. Mai jos găsiţi poză cu băieţelul meu Eric Andrei Chingaru.<3

received_1209116629135863
– În acest moment, reuşeşti să obţii un venit din ceea ce lucrezi de acasă?
– De acasă nu realizez venituri, deşi aş avea nevoie. Am preferat ca timpul să mi-l dedic în întregime fiului meu. Însă, în puţinul timp liber, atunci când doarme Eric şi noaptea, lucrez la o minunată cărticică senzorială, tot pentru băieţelul meu.adina
Îmi place să „migălesc”, să tai, să decupez, să lipesc şi mai nou să cos la maşina de cusut. Desigur dacă voi avea feedback-uri pozitive o să încerc să creez şi pentru alte mămici. Nu se ştie niciodată ce îţi rezervă viitorul.
– De unde ai aflat de cărticelele senzoriale?
– Tot de la mămici. Am vrut iniţial să cumpăr una, dar, m-am gândit că ar fi frumos ca băieţelul meu să aibă una personalizată şi creată chiar de mâinile mele.
– De unde te-ai inspirat pentru realizarea ei?
– M-am inspirat în realizarea acestei cărţi de pe internet:). Tot cu ajutorul internetului am văzut cum se creează şi ce materiale ar putea fi folosite. Şi aşa am început uşor, uşor să strâng materiale şi să încep această minunată creaţie.
– Cum te-ai simţit când ai terminat prima pagină?
– Când am terminat prima pagină chiar am simţit o satisfacţie şi o motivare în plus ca să continui. Am văzut că pot să fac ceva care, sincer, îmi place. Tocmai din acest motiv mi-am cumpărat şi maşina de cusut. Pierdeam puţin cam mult timp cosând la mână şi dorinţa mea era să lucrez repede şi să arate şi bine. Totodată am văzut că mă relaxează să fac asta. În puţinul timp pe care-l mai am încerc să mă relaxez lucrând la cărticică.
-La un moment dat, vei termina cărticica. Ce vei face pe urmă?

– Cărticica nu este terminată.

Oricum se vede că mai am de lucru. Tot ce ştiu este că mă relaxează ceea ce fac, cu atât mai mult că fac cu drag pentru fiul meu. Până acum nu m-am gândit la ce o să fac după această cărticică, dar cu siguranţă nu mă voi opri.: P
– Unde te poate găsi viitorul client?
– Momentan pe adresa de mail Nitescu_adina@yahoo.com .
– Mulţumesc Adina pentru timpul acordat şi aşteptăm să vedem rezultatul final.
În speranţa că v-am atras atenţia asupra cărticelelor senzoriale, sper să o contactaţi pe mămica Adina pentru mai multe informaţii.
Mămica Adina face parte din comunitatea WATM România. Acesta este primul interviu din seria mămicilor WAHM.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Violeta şi cutiuţele personalizate

Dum ian. 22 , 2017
     Mai ţineţi minte cuferele bunicii? Dar cutia cu bijuterii a mamei? Frumos lucrate şi păstrate cu mare drag. În ele adunau nu numai bijuterii de valoare ci şi amintiri de o viaţă.  În interviul de azi, vă prezint o creatoare de cutiuţe personalizate. -Bună Violeta, te rog să […]
%d blogeri au apreciat: