Accesorii şi soluţii auto uşor de folosit şi de către femei

Numai mâine nu este poimâine când plecăm în Bulgăria la mare. Da, ştiu ce vreme capricioasă este acum dar na… soţul intenţionează să îşi schimbe locul de muncă şi va rămâne fără concediu pe anul acesta. În concluzie vrem să profităm de aceste zile pe meleaguri străine. Tot soţul a venit cu ideea, eu mă resemnasem cu 3 zile în Eforie Nord, ca pensionării.

Să vă mai spun că aseară la ora 21 a venit maşina din services? Nu vă mai spun, dar vă spun că acum caut ca disperata “chestiile mele” pentru curăţarea şi igienizarea maşinii.

Domne, am rămas cu mirosul de plăcuţe de maşină în nas. Îmi miroase a scorbură de şobolani, a ceva ce îmi întoarce stomacul pe dos. Din păcate cei care fabrică plăcuţe auto nu au de gând să schimbe materialul numai pentru că îmi face mie rău mirosul. Nici eu nu am de gând să renunţ la acest piese auto numai pentru că au un mirosul oribil. Dar, am decis să caut tot ce se găseşte pe piaţă pentru spălarea şi igienizarea maşinii.

Primul pe listă este șamponelul. Ups, stai că mi-a sărit ceva în ochi. Uite un produs pe care nu mă gândeam că îl voi găsi adaptat pentru maşina: Umidificator Auto şi Odorizant.

umidificator auto
Pe timp de vară acest produs este minunat. Mai ales că noi plecăm şi la drum lung, puţină umiditate în maşină este bine venită pentru cei 4 pasageri. Produsul are o capacitate de 50 ml şi două porturi USB. Putere de pulverizare este de 20-30 ml pe oră. Este foarte ușor de instalat direct în priza brichetei. Include un adaptor cu două porturi USB pentru alimentare.

Gata cu umidificatorul auto, acum trec iar la șamponel. Am văzut unul… Vaaaaaai, aspirator auto la numai 29 de lei????

aspirator auto

Musai de trecut pe listă. Biscuiţi, pâine, hârtiuţe, etichete de jucării şi multe alte frunze plimbăreţe le voi putea curăţa mai uşor. Produsul are o greutate de 500 gr, un cablu cu o lungime de 2 m şi alimentare la brichetă. Bun, deci am până acum o listă de două produse şi un total de 88 lei.

Şamponul, tu-i mama măsii este unul special. Se numeşte Prevent 500 ml Auto Lux Edition.

sampon auto

Se usucă fără pete astfel rezultatul obţinut va fi o suprafaţă a lacului strălucitoare. Dar na… acum observ că există şi un produs special pentru murdăria lăsată de insecte. Acel produs este bun şi pentru îndepărtarea siliconului. Produsul se foloseşte cu câteva minute înaintea şamponului. Prieten cu produsul de curăţare a siliconului sau șamponelul de maşină este şi produsul pentru curăţarea jantelor, produs tot de marca PREVENT.

Un bun prieten al șamponelului este şi Mănuşa din microfibră pentru spălat caroserii.

manusa microfibra
La interior ştiu sigur că o să vrea soţul un spray pentru bord. Îl place să lustruiască la el de numa. Cred că şi alintă bordul când îl dă cu silicon. Apoi o să vrea şi spray pentru dezinfectat aerul condiţionat. Produsul este potrivit şi pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute din maşină. Distruge bacterii şi fungi şi viruşi de pe suprafeţe. Nu pătează şi nu afectează materiale textile sau fitinguri.

spray bord
Gata cu ce vrea soţul, revin la ce vreau eu. Legat de mirosuri, încă prefer să nu folosim odorizante auto. Poate voi pune 1-2 picături de uleiuri esenţiale în umidificatorul auto. Mă gândesc la copii şi la sensibilitatea lor.

Următorul meu pitic pe creier se numeşte Kit omologat conform Codului Rutier.

kit auto complet

Kit-ul conţine Pachetul conţine:

– 1 Stingător Reîncărcabil Omologat – Valabil 5 ani (60 luni)
– 1 Trusă medicală omologată – Valabilă 5 ani (60 luni)
– 2 Triunghiuri reflectorizante
– 1 Vestă reflectorizantă.

Preţul setului se termină în cifra 9, ca mai toate produsele de pe piaţă. Mă interesează setul complet pentru că trusa medicală de la maşina noastră este expirată de când am cumpărat maşina, iar pe aceasta o avem de aproape un an.

Îmi închei lista de cumpărături auto cu Set 4 Huse cu Mâner pentru Depozitare Anvelope sau Roţi Auto.

huse roti

De când avem maşină de familie mi se pare că anvelopele păstrate goale pe te miri unde prin curte sau magazie sunt cam nude şi destul de expuse intemperiilor şi acţiunii animale sau păsăreşti. Deci prefer o cămaşă de noapte bună pentru anvelope, mai ales când învestiţia într-un set nou de anvelope depăşeşte 1000 de lei lejer.

Iaca cum mi-am făcut eu lista pentru bucătăreala maşinii cu numai 30 de oră înainte de plecarea în Bulgaria. Ştiu, sunt conştientă că nu mă duc în următoarele minute să le cumpăr, dar le voi lua la următorul salariu. Dacă mă duc acum, nu mai am bani de nimicuri bulgăreşti 😀

Pa, ne reauzim după minivacanţa de iunie.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mansarda cu ferestre VELUX- locul potrivit pentru orice

Dum iun. 2 , 2019
Nici nu ne dăm seama când trece timpul. Poate anotimpurile ne mai atrag atenţia. O ploaie în geam, un viscol puternic sau o canicula greu de imaginat. Toate acestea le vezi printr-un geam. Acela care îţi este cel mai apropiat de locul cel mai utilizat de tine din casă. Poate […]
mansarda
%d blogeri au apreciat: