A doua zi Secom

Astăzi este a doua zi de când folosesc produsele Secom Romania. 🙂 Dimineața am început-o cu crema RADIANTSKIN™ HA CREAM 😛 016.jpg

Știu, nu arăt bine dimineața 😀 dar mă simt mai bine după aplicarea cremei 😛 Continui cu ritualul  meu zilnic și ajung la burtică, pe care zilnic o dau cu ulei. Acum îl folosesc pe  ALMOND PURE OIL . Fiind mai sensibilă acum cu mirosurile, mă bucură faptul că nu are parfum deloc 🙂 . Ca și consistență este destul de uleios dar intră repede în piele.017

Citind prospectul la ulei, am văzut că poate fi folosit pe piele, păr și unghii. Oferind strălucire și o textură mătăsoasă la atingere. Sincer, pe păr încă sunt sceptică să îl folosesc. Am un tip de păr care se îngrașă destul de repede. Mă mai gândesc dacă să-l folosesc sau nu încă pe podoaba mea calipară.

     Din kit-ul de la BuzzStore, am dat deja câteva vouchere. Unul nașei bebeilor mei și unul surorii mele, care astăzi împlinește 25 de ani 😛 .

     Revin cu păreri despre produse în câteva zile, să văd cum acționează asupra corpului meu 🙂

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: