balsam de buze cu acai revers

9 produse REVERS sub 10 lei

Când eram adolescentă nu prea aveam bani de cosmetice. Adică nu aveam deloc. Dar, adunam tot restul de la cumpărături și imediat dădeam fuga să cumpăr cel mai ieftin rimel sau fard.

O perioadă așa am „făcut” rost de cosmetice. Apoi, am văzut că cel mai ieftin nu este și cel mai frumos sau cel mai bun și am schimbat produsele.

Astăzi vreau să vă arăt 9 produse cosmetice sub 10 lei de la o firmă de care am mai auzit pe la puștoaicele de astăzi. Am ales aleatoriu cele 9 produse, în ordinea găsită pe site. Specific că NU TOATE produsele au acest preț, unele dintre cele prezentate fiind în oferte.

Produsele alese sunt creion dermatograf, fard de obraz mat, lac de unghii mat, acetonă, fard de obraz mineral, tratament de unghii 8 în 1, creion contur de buze, balsam de buze și ruj lichid. Cu alte cuvinte, o posibilă trusă de bază de produse pentru machiaj și manichiură. Sau, un start economic în ale frumuseții.

Gama REVERS face parte din produsele promovate sau testate de bloggerițe. Și marea majoritate nu la început de drum. Asta pentru că mereu se vor face comparații între produse ieftine și produse scumpe. Sau, produse bune, la un preț surprinzător de mic.

Fac această recomandare de produse pentru că sunt ieftine. Recunosc că nu am încercat nimic din ele, însă aștept să îmi spuneți voi dacă ați folosit sau nu.

9 produse REVERS de luat în seamă

  1. Creion dermatograf cu bureţel, Graphic Eye, negru

 Conţine lanolină si ceară de albine, ceea ce îl face mai consistent, se poate întinde ușor cu bureţelul pentru un efect de smoky-eyes, dar nu se întinde singur de la transpirație sau atingeri din greșeală.

dermatograf revers
  1. Fard de obraz Perfect Make -up, Revers 

Acest fard are 7,5 gr, este mat și se poate cumpăra într-o mare varietate de nuanțe. Aplicat, oferă un aspect natural de îmbujorare.

fard mat revers

3.Lac de unghii MATRIXXL Glam Mat 5D 10ml

MATRIXXL GLAM este un lac de unghii cu o formulă nouă. Produsul are o pensula profilată pentru o mai bună utilizare a lacului de unghii. Culoarea aplicată este de durată, până la 7 zile după aplicare.

lac mat revers

4.Acetonă Revers

Acest produs are un gramaj de 60 ml. Are extract de gălbenele iar formula modernă protejează unghia de uscarea excesivă. Extractele din plante și vitamina E hrănesc și îngrijesc unghiile.

acetona revers

5.Fard de obraz Mineral Pure

Acest fard iluminează toate tipurile de ten. Accentuează perfect pomeții și conferă pielii un aspect proaspăt. Produsul are 6 grame și se găsește într-o mare varietate de nuanțe.

fard obraz revers

6.Tratament pentru unghii 8 în 1 – Instant Efect cu ulei de argan și Vitamina E

Se aplică pe unghia curată la fiecare 3 zile, timp de două săptămâni. Se face pauză o lună. Formula cu uleiuri exotice de baobab, argan, keratină și vitamina E pătrunde structura unghiei, regenerând si reconstruind unghia. Unghiile cu aspect tern, devin sănătoase după 14 zile de tratament.

tratament 8in1 revers

7.Creionul pentru buze Contour and Matt

Creionul este cremos, cu o formulă rezistentă la apă, asigură conturarea precisă a buzelor. Ascuţitoarea integrată permite folosinţa creionului oriunde si oricând.

creion contur buz revers

8.Balsam de buze Aroma

Balsamul este bogat în ingrediente active, precum vitaminele A, E, B12, B6, C și antioxidanți ce conferă buzelor hidratare și hrănire în profunzime. Protejează eficient împotriva factorilor externi nocivi: îngheț, frig, soare și vânt. Are o greutate de 4,5 gr.

balsam buze revers

9.Gloss de buze Diamant Shine

Acest gloss oferă volum, fără să fie lipicios. Are și un miros plăcut, ce te face să îl mănânci. Se găsește într-o mare variație de culori și are un gramaj de 12 ml.

gloss revers

Sper ca recomandările mele să vă trezească curiozitatea. Site-ul oferă și alte branduri sau alte tipuri de produse. De exemplu eu îmi doresc seturile de baie pentru băieți.

contact mycosmetics

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: