7 lucruri de care barbatii se simt atrasi la o femeie

1

Fara indoiala, barbatii se simt atrasi de femeile care arata bine. Insa aspectul fizic nu reprezinta un element definitoriu dupa care barbatii se orienteaza atunci cand isi aleg partenera de viata. Desi foarte multe reprezentante ale sexului feminin nu s-ar astepta, barbatii sunt atenti la toate detaliile inainte de a lua o decizie.

Iata care sunt lucrurile de care barbatii se simt atrasi:

  1. De independenta

Niciunui barbat nu ii place o femeie lenesa. Astfel, pentru un reprezentant al sexului masculin conteaza extrem de mult ca persoana de langa el sa aiba un job stabil, sa nu fie dependenta financiar de el sau sa astepte tot timpul sa i se ofere bani. De aceea, domnii apreciaza foarte mult femeile capabile sa se intretina singure si sa isi satisfaca toate mofturile, indiferent de domeniul pe care si l-au ales.

  1. De increderea in sine

2Barbatilor nu le plac absolut deloc femeile ezitante sau cele care au o parere proasta despre sine. In mod clar, acestia se simt foarte atrasi de cele care stiu ce vor de la viata si nu se dau inapoi de la obiectivul lor, orice ar fi. Bineinteles, increderea in sine se obtine in timp, iar jobul poate contribui la cresterea acesteia. De exemplu, doamnelor care sunt interesate sa indeplineasca cele doua conditii de pana acum ale domnilor le recomandam sa intre pe Beyou Studio, intrucat devenind modele de videochat ele vor capata incredere in sine si vor fi independente din punct de vedere financiar.

  1. De simtul umorului

Cu siguranta, domnilor le plac femeile deschise, care stiu sa comunice si au un simt al umorului dezvoltat. Acestea reusesc sa intretina o conversatie placuta si, alaturi de ele, niciun barbat nu are ocazia sa se plictiseasca. In plus, ele se simt bine oriunde si oricum, nu se supara repede si sunt extrem de intelegatoare.

  1. De zambet

3.jpg

Femeile care zambesc des sunt mult mai atragatoare, iar barbatii nu neaga asta. Ei sunt incantati de cele care au pofta de viata si stiu sa se bucure de fiecare moment. De altfel, barbatii considera ca reprezentantele sexului feminin care sunt foarte serioase sunt respingatoare.

  1. De feminitate

Acele doamne si domnisoare care stiu sa isi puna in evidenta toate trasaturile care constituie specificul caracterului feminin sunt considerate mult mai atractive de catre reprezentantii sexului opus. Astfel, femeile care stiu cum sa se machieze fara a fi stridente, isi aranjeaza parul si au un aspect ingrijit tot timpul le stimuleaza interesul barbatilor. De asemenea, in aceeasi categorie intra si femeile care stiu sa isi puna in evidenta silueta prin tinutele lor, fara a fi vreo clipa vulgare.

  1. De voce

Un barbat se simte atras de o persoana de sex opus care are o voce placuta, calda, indiferent de accent. Se pare ca tonalitatea joasa a vocii poate fi un atu pentru o femeie care nu stie cum altfel sa atraga privirile unui domn.

  1. De atitudine

In mod clar, barbatii sunt fascinati de bunatatea femeilor. Ei nu le suporta pe acelea care trateaza lucrurile superficial, care sunt arogante si le intorc imediat cuvintele. In plus, atitudinea unei femei spune multe despre caracterul ei, motiv pentru care femeile cu suflet bun sunt apreciate si considerate de-a dreptul fascinante.

Prin urmare, barbatii nu sunt atrasi numai de aspectul fizic al femeilor. Pentru ei conteaza ca partenerele lor sa fie independente, sa aiba simtul umorului, un zambet larg si o voce placuta. De asemenea, atitudinea, feminitatea si increderea in sine sunt alti trei factori pe care barbatii ii considera irezistibili la o femeie.

 

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: