6 posibile cadouri pentru o mămică de gemeni

      O femeie însărcinată este mai sentimentală, emotivă şi mai mereu plângăcioasă. Dacă este şi o viitoare mămica de gemeni, totul este la puterea a doua. De acum, totul începe cu PRIMUL. Primul plâns, primul strâns la piept, primul drum spre casă, primul dinte, primul cuvânt, etc… Dar când te vezi cu 2 copilaşi în braţe, totul este alarmant. Întrebări de genul oare pot să…, oare am greşit… oare îl doare… oare o să pot să îi iubesc la fel… vor alerga ameninţător prin capul proaspetei mămici. De nu are o sarcină uşoară, cu greu se poate bucura de cele două vlăstare ce cresc şi se dezvoltă în pântecul său.

     Pentru aceste momente unice, vreau să vă propun câteva produse ce vor umple de bucurie o viitoare sau proaspătă mămică de gemeni şi nu numai. Şi de această dată am apelat la muşuroiul de mămicuţe WAHM ce realizează „sentimente palpabile” şi rupturi din viaţă. De asemenea vă invit să le cunoaşteţi şi să le vizitaţi paginile unde îşi expun produsele.

ge1.jpeg1. Bună, sunt Silvia Zanfir. Pentru mămicile de gemeni, fată şi băiat propun un Colier Curcubeu foarte vesel, realizat din Argint şi placat cu Aur roze. Farmecul său este dat de mix-ul de cristale zirconia colorate dar şi de culoarea auriu roze – apreciată de persoanele care poartă în general Argint şi care vor să iasă din anonimat, adorată de persoanele care preferă Aur.

Poate fi comandat pe Muranos.ro 

Nota editorului- Pe mine personal, m-a vrăjit acest colier, dar na… eu am 2 băieţi 😀 :P. Dar să trecem la următoarea mămică, ce este şi ea MĂMICĂ DE GEMENE <3 😛

 

 

 

Gemeni 2.jpg

 

 

 

 

2. Sunt Ioana, mama lui Andrei de 7 ani şi a două fetiţe gemene de doi ani şi jumătate, Anastasia şi Alina. Pictez cu drag pe lemn de fag, mini tablouri personalizate, colorate, de prieteni inspirate. Lucrările mele le puteţi vedea aici  Acum vă prezint un tabloaș ce face parte dintr-un set dedicat unor părinţi de gemeni. Vă aştept oricând doriţi să faceţi un cadou inedit, cu mare drag.

 

 

 

cuti.jpg

 

 

 

 

 

3. Mă numesc Lazăr Andra, am 30 de ani şi sunt mămica unei minuni pe nume David Andrei, în vârstă de 3 ani. Passion for Hande-made a apărut aproximativ acum 4 ani jumătate, când împreună cu o prietenă am deschis pagina după ce ne-am descoperit hobby-ului comun: lucrul hande-made. Pe parcurs însă, am rămas numai eu, făcând şi eu o pauză măricică. În ultimul an jumătate însă, am reluat activitatea şi până în prezent sunt destul de mulțumită de rezultate. Cutiuţele din poza aceasta îmi sunt foarte dragi deoarece sunt făcute cu mare drag pentru Ana şi Cezar, gemenii unei prietene.
Celor care le place cum lucrez, pot vedea mai multe poze şi  produse pe pagină  

 

4.jpg4. Bună, mă numesc Andreea Brehoi şi sunt o mămiă de două prințese de 7 şi 4 ani. Îmi place să spun că meseria m-a ales pe mine şi nu invers. Nu mi-am închipuit vreodată că voi lucra de acasă, făcând ceea ce îmi place mai mult. Am început timid, pictând mai mult în timpul liber ca hobby, dar, încet- încet am ajuns să am comenzi de la prieteni şi cunoştinţe. Îmi place atât de mult faptul că pot lucra de acasă şi cumva să reușesc să mă ocupa de copii și de casă, încât nu mă văd făcând altceva. Datorită grupului de mămici WAHM am prins curaj şi încredere în ceea ce fac. Pagina mea este Artă de îmbrăcat, picturi pe țesături.

5 Bună, sunt Mădălina Tavirlău. Eu lucrez mult cu fetru din care realizez de cele mai multe ori cărticele senzoriale. Pentru voi însă, prezint tablouase pe pânză de şasiu cu numele sau mesajul dorit. Accesoriile toate sunt făcute manual de noi, echipa „Cu mare drag”.

Pagina mea 

6 Salut, numele meu este Adriana Boboc. De aici şi numele paginii mele Bobocica. De mică mi-am dorit să fiu inventator, să fac lucruri noi şi iată că mi s-a îndeplinit visul de a crea lucruri personalizate după dorinţa fiecăruia. Îmi plac oamenii deschişi, care nu se tem de nou şi care îmi dau provocări. Am început să lucrez cu lutul polimeric apoi am descoperit fetrul şi maşina de brodat. Produsele cele mai solicitate sunt literele decorative personalizate, seturile de moţ şi trusourile de botez. Atunci când ceea ce faci o faci cu plăcere nici nu simţi că munceşti, de aceea abia aştept să vină ziua de luni să mă pun pe treabă! Pentru voi am pregătit seturi de botez brodate pentru gemeni.

Mă puteţi găsi pe facebook pe pagina Bobocica 
Pe platforma Breslo: https://www.breslo.ro/Bobocica.handmade

În speranța că v-am fost de folos, urez un 8 martie fericit tuturor mămicilor, bunicilor și mătușilor implicate în creșterea și educarea copiilor.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cum îți pregătești un sejur în 5 ore

Dum mart. 4 , 2018
     Dragilor, vă scriu aceste rânduri cu o oră înainte să plec în cele 3 circuite Christian Tour. De ce 3? O să încerc să vă povestesc pe scurt, deşi ştiu că nu sunt în stare 😛      Iubitul meu nu se dezvaţă de vechile obiceiuri. Şi în 2018 […]
%d blogeri au apreciat: