3 repere de stil pentru o ținută masculină nota 10

Text by Aminna

     Vrei să îți schimbi sau să îți completezi garderoba, dar nu știi cu ce să începi? Cauți piese vestimentare unicate, dar nu găsești ceva care să îți placă? Mediul online îți oferă posibilitatea de a viziona și comanda orice îți dorești de oriunde te-ai afla, transformând cumpărăturile mult mai accesibile și plăcute, inclusiv pentru  bărbați.

     Cele mai folosite piese vestimentare care necesită o atenție deosebită din parte unui bărbat sunt pantalonii, geaca și pantofii, mai ales când vremea este variabilă. Înainte de a adăuga în coșul de cumpărături noi produse, ține cont de reperele care îți vor oferi o garderobă simplă, vastă și perfectă pentru orice ocazie sau vreme.

  1. Țesătura pantalonilor

     Majoritatea pantalonilor bărbătești regăsiți în ținuțele pentru orice ocazie, sunt confecționați din denim, cu diferite texturi, în diverse nuanțe de albastru, gri sau negru.  Dacă dorești să îți pui în evidență silueta și munca depusă la sală, este de preferat să alegi blugii slim sau skinny.

blugi

     Unul dintre cele mai importante aspecte în momentul în care dorești să achiziționezi o nouă pereche de jeansi, îl reprezintă calitatea țesăturii. Acest parametru influențează rezistența piesei vestimentare în timp, păstrarea culorii și a croielii.

     Dacă dorești să beneficiezi de o ofertă de blugi bărbătești de înaltă calitate, la prețuri promoționale, fi dispus să îndrăznești și să încerci noi combinații vestimentare la fiecare ieșire. Experimentează noi texturi și mixturi cromatice, fii imprevizibil și definește-ți stilul prin unicitatea pe care o folosești când te asortezi.

  1. Croiala gecii

     Utile pentru a ne proteja de frig și ploaie sau ninsoare, gecile și paltoanele au devenit în timp o piesă importantă a garderobei.  Dacă dorești să ai o ținută completă chiar dacă vremea nu este prietenoasă, ține cont de croiala și detaliile paltonului sau gecii. Buzunarele, nasturii sau fermoarul, capsele, aplicațiile discrete sau imprimeul conturează personalitatea pe care o haină o deține. În funcție de imaginea de ansamblu a gecii pe care alegi să o porți, aceasta poate aduce un plus vestimentației tale sau poate reprezenta un dezavantaj.

geaca.jpg

     Geaca este un element des întalnit în ținutele pentru timpul liber, job sau ieșirile casual. Cu toate acestea, culoarea, materialul din care este confecționată și design-ul acesteia nu trebuie neglijate. Accesând pagina https://www.bman.ro/geci-barbati/ poți vizualiza cele mai bune exemple pentru ceea ce înseamnă un articol vestimentar ideal. Fiecare piesă regasită pe site-ul mai sus menționat îndeplinește condițiile obligatorii unei geci ideale:

-materialele utilizate oferă confort și în cele mai grele și obositoare zile

-cusăturile sunt realizate impecabil și garantează o rezistență crescută în timp

-o gamă variată de culori, modele și texturi destinate mulțumirii fiecărui client

  1. Comoditatea pantofilor

     Înainte de design, culoare și preț, o pereche de pantofi trebuie să fie comodă. În caz contrar, starea de disconfort poate afecta desfășurarea unei întregi zile, iar pe termen lung,  sistemul osos și muscular al celui care îi poartă.

pantofi.jpg

     Un element foarte important în acest sens este materialul din care este confecționată perechea de pantofi. Pielea naturală este recomandată datorită calităților sale de rezistență în timp, de impermeabilitate și comoditate. Acest material este deseori ales de către clienții high-class și datorită aspectului său estetic care, îmbinat cu o cusătură fină și eleganța, transformă o simplă pereche de încălțăminte într-un accesoriu vestimentar veritabil pentru orice domn.

Pielea naturală sau sintetică se regăsește în diferite nuanțe de maro, negru sau bej, cu diferite texturi precum pielea întoarsă sau cea lucioasă.

                Pentru a-ți construi o ținută vestimentară completă și potrivită pentru orice ocazie, este nevoie de timp și răbdare. Experimentând și încercând noi combinații cromatice și estetice, poți descoperi stilul care îți evidențiază silueta și personalitatea cel mai bine.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: