3 produse necesare pentru îngrijirea cîinilor

De când cu recomandarea de a se sta acasă am acordat o atenţie mai mare şi animalelor pe care le avem. Pe lângă mâncare pe care o cumpărăm bine calculată pentru aproximativ o săptămână, am spus să încep şi cu partea de deparazitare şi îngrijirea blăniţei.

În consecinţă am căutat pe internet produse specifice câinilor. Apoi am văzut că sunt împărţite pe talie animal, tip de blană, lungime brană şi sterilizate sau nu.

În goana mea pe internet m-am oprit asupra site-ului Buddies.ro. Mi-a plăcut mult cum s-au prezentat ei.

“ Vă putem sprijini în demersul de a-i păstra (pe ele, animalele de companie) fericiţi de la cap la coadă.”


Mereu am considerat animalele de companie ca micii mei copilaşi şi fiecare suferinţă a lor a fost şi a mea. Dacă la răni şi probleme respiratorii se vede cu uşurinţă afecţiunea, la partea de digestie, paraziţi şi dermatologice specialistul este obligatoriu necesar. Însă, dacă are controale periodice şi activitate constantă, animalul poate fi întreţinut şi îngrijit potrivit şi cu produse cumpărate de la magazinele de profil.

În toată povestea aceasta am văzut că ai mei copii vor să hrănească şi ei căţelul şi pisica. Dacă la partea de pliculeţe le este greu de desfăcut şi de pus în castronelul fiecăruia, la partea de gustări pentru căţel sunt foarte încântaţi. Dimensiunea mică a beţişoarelor le fac uşor de apucat de către copilaşi. Încântarea este mare când văd cu ochişorii lor bucuria căţelului ce îşi ia mâncărica din mânuţele lor. Aceste rulouri cred că vor bucura atât burtica lui Bobi cât şi sufleţelul gemenilor mei.


Următoarele două produse despre care voi scrie sunt potrivite atât pentru căţel, cât şi pentru pisică. Eu le-am găsit în categorie de produse destinate câinilor.

Primul este şamponul. Are o greutate de 500 de gr şi este un produs de tipul 2 în 1 insectifug. Curăţă eficient toate tipurile de păr şi protejează de ciuperci şi bacterii.

Spray-ul ce mi-a atras atenţia este un produs cu acţiune imediată. Acesta formează o barieră de protecție împotriva paraziţilor, puricilor și căpușelor. Elimină paraziții existenți în blana animalului printr-o acțiune de uscare. Parfumează, întreţine blana şi protejează pe termen lung. Produsul nu are restricţie de talie sau vârstă a animalului, deci este cu folosire largă, atât pentru căţei cât şi pentru pisică.


Am căutat pe site şi pastiluțe pentru deparazitare internă dar nu am găsit. Însă, la capitolul mâncare stau foarte bine

Un alt produs de existenţa căruia habar nu aveam, este dispozitivul de extragere al căpuşelor. Din păcate în acest moment nu este în stoc dar îl puteţi găsi ca imagine pe site-ul www.buddies.ro. Eventual puteţi să cereţi informaţii şi pe adresa de mail contact@buddies.ro

Până trece această perioadă foarte tensionată aveţi grijă de voi, dar şi de animalele voastre de companie.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: