3 corpuri de iluminat mai aparte

Fie toamna cât de rea, tot caut o nouă veioză pentru ea.

În realitate toamna nu este rea. Este fix ceea ce aveam nevoie. Dar ţine de noi să ştim să ne luăm cât avem nevoie. Să nu cumpărăm prea multe fructe şi legume pentru conservele de iarnă. Să nu luăm prea multe condimente de pus la uscat, măcinat, mixat. Să nu cumpărăm prea multe haine tomnatice.

Însă ceea ce pe mine mă prinde mereu pe lipsă, este veioza. Pentru că lumina devine din ce în ce mai preţioasă, necesitatea unei veioze este mare. Ştiu că veţi spune că an de an este mult. Dar şi motivele sau locurile unde sunt poziţionate au devenit mai multe peste ani.

Una ar fi pe noptiera mamei. Îi este greu să ajungă până la întrerupătorul de pe peretele opus ieşirii din cameră. Pare ilogic dar aşa sunt puse în această casă unele întrerupătoarele. Acesta este şi unul din motivele pentru care am nevoie de veioze.

O altă veioză în camera copiilor. Au perioade când le este frică de întuneric. O veioză în dormitorul meu, să fie fix lumina la care citesc sau lucrez la calculator, dar să nu se vadă din camera copiilor căci mă trezesc cu ei în cameră la mine.

Nu pot să spun că am căutat expres veioză sau corpuri de iluminat în ultima vreme, dar ieri mi-a apărut o reclamă şi am vrut să văd despre ce este vorba. Am intrat pe acel site şi am notat 3 veioze cu aspect inedit şi un abajur. Abajurul îl las la final de prezentat.

Veioza în formă de inimă mi se pare romantică. Aş vrea să o pun în dormitorul meu şi să o folosesc strict la citit cărţi de relaxare. Este realizată din porţelan şi are o greutate de aproximativ 1 kg.

Pentru cărţile de tipul autoeducaţie am nevoie de o lumină mai puternică şi o veioză mai sobră. De, am şi mofturi acum 😀

Veioza pisică mi se pare simpatică pentru camera copiilor. Nu ştiu câtă rezistenţă va avea, fiind realizată din ceramică, însă va avea un impact drăguţ şi sper că pentru câteva nopţi frica să dispară cu gândul la pisicuţa ce le luminează somnul.

Veioza cu rame foto mi-a atras atenţia fix pentru ramele acelea drăguţe. Este cea mai potrivită veioză pentru camera mamei.

Spun asta pentru că mama este… bolnavă. Deşi este puţin spus. Mintea ei este confuză, uită, întreabă de persoane ce sunt departe sau “departe”. În acele rame ar şade bine o poză cu tata şi una cu mamie, mama mamei. Ar fi pentru mine puţin spus emoţionant, dar pentru ea… Dumnezeu ştie… 🙁

La final ţin neapărat să vă arăt un abajur interesant prin aspectul lui deosebit. Acest obiect dacă nu îl vedeam pe site alături de alte produse din categoria produselor de iluminat, puteam să jur că este coşul de nuiele unde îşi ţinea bunica cloştile sau în care se aduna gunoiul de la animalele din ogradă.

Acest obiect îl văd integrat undeva la un muzeu sau la o cabană rustică, simplistă. Nu ştiu câţi orăşeni doresc în casa lor acest tip de abajur.

Produsele le-am văzut pe site-ul decore.ro. Puteţi să asortaţi aceste veioze cu câteva obiecte decorative sau cadouri. Impresionante sunt şi ceasurile încorporate în avioane. Dar vă las pe voi să vedeţi despre ce este vorba.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Am testat crema de zi Anew Reversalist cu Protinol 35+

vin nov. 6 , 2020
O nouă campanie de testare BuzzStore mă pune faţă în faţă cu o cremă de faţă. 🙂 Produsul mi-a fost alocat prin analizarea activităţii mele din online. Am văzut că alte colege de breaslă au primit produse de machiaj sau parfumuri. Sincer, nu ştiu cât mi s-ar fi potrivit. Pentru […]
%d blogeri au apreciat: