3 categorii de produse Avon accesibile in campania 8 2017

     Cumpărăturile făcute inteligent, salvează bugetul familiei şi crează şi o bună dispoziţie. 🙂

     Cunoaşteţi foarte bine senzaţia aceea de lucru bine făcut? Dacă da, atunci vă invit la o serie de cumpărături cu preţuri de 10.99 lei. 

Astăzi vă prezint 3 categorii şi anume: Machiaj, Protecţie solară de plajă şi Îngrijirea tenului.

Începem cu mult iubitul machiaj <3.

ruj

 

 

 

Rujul din Gama Luxe este un produs de calitate, cu o cremozitate plăcută. Nu recomand nuanţele de roz pal sau nuduri pale, deoarece rar se pot potrivii iar rezistenţa culorii nu este chiar bună. Fiind puţin pigment în compoziţie, se estompează destul de repede.

Avem 8 nuanţe plăcute din care putem alege.

Pentru a putea fi achiziţionat cu preţul de 10,99 lei este necesar să cumpăraţi un parfum/apă de toaletă ATTRACTION. Si acesta este în ofertă.

 

 

creioane

Creioane colorate, pentru doamne elegante 🙂

Aici avem creioane de sprâncene în 3 nuanţe şi 3 tipuri de creioane de pleoape: retractabil pentru linii fine în 11 nuanţe, creion cu mină tip gel pentru linii intense în 6 nuanţe şi creion mecanic cu o pensulă tip burete la un capăt pentru un machiaj cu efect smokey, în 6 nuanţe.

Protecţie solară de plajă

     De când a apărut gama albastră, eu nu am mai folosit alte produse de plajă. Indiferent că am fost în Bulgăria, în Vamă sau pe baltă la peşte, le-am folosit cu încredere şi fără jenă că nu sunt produse de la firma X şi au costat un portofel de bani.

18835162_1364696266940770_858854764_n.jpg

     Gama variată vă dă posibilitatea să alegeţi ceea ce vi se potriveşte, fie că doriţi protecţie maximă de 50 SPF sau un autobronzant cu 5 SPF.

     Produsele sunt condiţionate de cumpărarea oricărui alt produs din broşură. Eu, personal, am luat 2 produse albastre în campania trecută cu 16 lei bucata. Bine, fără un bănuţ.

Îngrijirea tenului

     Sunt puţine persoane care înţeleg că îngrijirea tenului se face cu mai mult decât o cremă de faţă. Aş spune că formulă magică conţine 3 produse şi anume: cremă de zi, cremă de noapte şi loţiune tonică/micelară.

18834335_1364696263607437_1679648686_n

     De când folosesc loţiunea micelara de la Avon, nu am mai utilizat şi demachiant. Produsul este atât de bun pentru mine, încât uneori îmi vine să mă machiez din plăcerea de a mă demachia: P Da, ştiu că sunt ciudată şi asta îmi place la mine. Nu apuc să mă plictisesc când sunt doar Eu cu Mine: D

     Sper ca recomandările mele să vă fie pe plac iar bugetul rămas să îl redistribuiţi către PUŞCULIŢĂ. Produsele le gasiti de cumparat aici

Cu drag, Mamica Avonista

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: