15 lucruri neştiute despre mine

Îmi plac provocările şi unicornii. Eu am crescut cu desene şi poveşti despre unicorni roz, dar provocarea primită de mine a venit de la Unicornul Albastru. Unul special aş spune. Chiar vă invit să îi vizitaţi site-ul.

15 lucruri nestiute despre mine

 

1.Nu îmi este frică de şoareci sau şobolani. Când eram mică, făceam concurs cu verii mei de prins şoareci, apoi număram câţi poate mânca pisica. Ultimul pui de şobolan prins a fost atacat prin surprindere cu 500 de ml ţuică producţie proprie a socrului şi apoi îmbrăcat în spumă poliuretanică. Aceste 2 recipiente mi-au sărit în ochi când am văzut musafirul nepoftit.

 

 

 

15 lucruri nestiute despre mine2.Vacanţele de vară mi le petreceam în satul Vinderei, unde bunica mă punea la muncă cot la cot cu verii mei. Aşa am învăţat să prăşesc, să leg via, să culeg porumb şi fasole, să scot cartofi, să bat fasolea şi şă scarmăn lâna. Vreau să înveţe şi copiii mei aceste lucruri, dar nu în stilul milităresc dictat de bunica mea.

3.Am crescut printre cărţi şi văzând-o pe mama cum citea seară de seară. Dacă am o carte bună de vreo 400 de pagini şi puţin timp liber, în 2-3 zile o termin.

 

4.Mama a lucrat în ROMTELECOM. Nu cred că există vreo centrală telefonică în Bucureşti prin care să nu fi alergat sau să butonez pe conturile abonaţilor. Dar cel mai mult îmi plăcea să le ascult convorbirile telefonice.

5.Primii bănuţi i-am făcut în clasa a-VIII-a, când am vândut cărţi poştale cu Andreea Marin pentru noaptea de Anul Nou.

6.La 16 ani aveam grijă de casă, sora de 11 ani şi de tata. Mama era recent operată la cap şi a rămas cu sechele grave. În prezent sunt tutorele ei legal.

7.Primul meu bărbat a fost primul meu soţ. O consider o greşeală a tinereţii.

8.M-am căsătorit prima dată la 20 de ani.

9.Pe 1 octombrie 2010, după ce am plecat de la tribunal, unde s-a pronunţat decizia mea de divorţ, am fost voluntar în “Marşul tăcerii” ce face parte din ,,Campania împotriva cancerului la sân,, susţinută de Avon România.

10.Am fost atât de îndrăgostită de un bărbat încât am urcat pe Vârful Omul fără echipament şi pregătirea necesară. Deşi pericol era la tot pasul şi era să fac o hipotermie urâtă, nu am avut niciodată senzaţia că viaţa îmi este în primejdie, deoarece aveam lângă mine un iubit alpinist profesionist.

11.Ca locuri de muncă, am lucrat în Unicredit UCFin, BCR BpL, KIWI FINANCE, Neoland Real Estate, My Car Line, dar am fost şi vânzătoare, menajeră, bucătăreasă.

 

12.Prin prisma blogului meu De la sex la dragoste am cunoscut 3 bărbaţi virgini, în preajma vârstei de 30 de ani. Toţi 3 aveau fimoză. Asta înseamnă lipsa educaţiei sexuale în familie. 2 s-au operat iar unul din ei m-a căutat după un an ca să fiu prima femeie din viaţa lui.

13.Când am făcut prima ecografie pentru confirmarea sarcinii, doctoral a văzut un singur embrion. Eram atât de supărată încât îmi venea să îi spun să caute bine, pentru că ştiu sigur că sunt 2. Ecografiea a fost făcută la 5 săptămâni iar sarcina gemelară mi-a fost confirmată la 8 săptămâni.

14.Am decis împreună cu soţul meu să dăm copiii la creşă pentru că eram epuizată fizic şi psihic. Nu am vrut să fiu un pericol pentru copiii mei. Deşi sunt înscrişi din luna septembrie 2017, nu au stat mai mult de 7-8 zile pe lună, din cauza gripelor şi virusurilor luate prea des. 🙁

15.Primii bani făcuţi pe blog au fost pentru două articole despre asistenţă tehnică în videochat. 😀

Nu ştiu cât de interesante pot fi aceste 15 relatări, dar mi s-a părut interesantă provocarea. Dacă şi voi vreţi să preluaţi acest joc, vă aştept cu mesajele voastre. :d

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

3 comentarii

 1. carla spune:

  Ce viata plina ai avut! Imi place ca esti sincera si indrazneata !

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Mulțumesc 😊

  2. Ordine sau dezordine spune:

   Multumesc Carla 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!