13 motive care te ajută să nu uiţi de SuperBlog

Spring SuperBlog 2019Nu am stat să mă gândesc la număr prea mult, pur şi simplu l-am scris în text şi acum încep să caut acele 13 motive. Ciudat mod de a începe un articol nu? Ei bine, pentru mine nu. Uneori creativitatea poate însemna pata ta de culoare prin care te diferenţiezi de restul participanţilor la trafic, eveniment, şcoală, concurs… De ce pată? Pentru că unii văd o pată de culoare, iar alţii văd o capodoperă de artă. Dar să încep cu enumeratul, poate sunteţi curioși.

 1. SuperBlog este acel ceva în care trebuie să intri numai de dragul de a încerca. Nu ai cum să nu fi auzit până acum de fenomenul SuperBlog, deci nu prea ai cum să uiţi de el din moment ce sute de oameni vorbesc despre el câteva luni pe an.
 2. Dacă ai participat la ediţia de toamnă, musai să participi şi la cea de primăvară. Este mai lejeră şi trece mult mai repede. Dar şi invers funcţionează. Dacă în primăvară ai trecut precum gâsca, în toamnă prinzi ploi cu grindină, mlaştini cu nisipuri mişcătoare şi zăpezi virtuale.
 3. Dacă la o primă participare ai avut probleme cu acel 23,59, pe viitor îţi pui alarmă ca să fi sigur că prinzi printre primii înscrierea la noua ediţie. Sau o urmăreşti pe Dana, cea dătătoare de veşti.
 4. În ediţia trecută ai luat un 99 şi ai pierdut premiul la sutime? Uite un motiv bun ca să nu uiţi de SuperBlog. Dar şi ocazia perfectă să încerci până împuşti şi tu acel 10 de la şcoală.
 5. Ai scris la certificate energetice şi excursii în Africa? Păi dacă nişa ta este despre cărţi şi cercuri literare, vei uita tu oare cum ai integrat în text cuvântul “termoviziune”?
 6. Mai şti acel moment când erai la proba patruşpe şi ai primit o notă de tot caca de îţi venea să renunţi dar ai avut totuşi cu două puncte mai mult decât X? Parcă a mai crescut inima în tine deşi ai picat 9 locuri în clasament.
 7. Cine a inventat contestaţiile? Ce să faci cu 3, este ca şi cum nu ai avea deloc. Auzi tu, doojde probe şi 3 contestaţii. Păi cum să uiţi de SuperBlog aşa?
 8. Ai primit şi tu o notă de 20 ediţia trecută? Păi cum să uiţi aşa ceva? Nu ai participat? Înscrie-te aici şi speră să fi mult mai bun decât acel 20 de care am menţionat mai sus.
 9. 9 note de 95, 8 note de 96, 7 note de 97, 6 note de 98 şi una de 100. De ce una de 100? Nu mai aveau puncte la ei? Cum să uiţi un SuperBlog cu aşa note?
 10. Aştepţi ultima notă şi speri că toate contestaţiile în lucru să fie soluţionate cu note mai scăzute decât cele pentru care s-au făcut contestaţiile? Nu eşti singurul. Acea tensiune de la ultima notă te face să ţi minte de acel SuperBlog şi 10 ani după naşterea ultimului nepot.
 11. Concediul din an ţi l-ai programat fără să ţi cont de SuperBlog? Da păi cum te mai duci matale la Gală dacă nu mai ai concediu? Deci pune alarma de concediu pentru perioada galelor SuperBlog de peste an. Apoi urmează Iepuraşul, Ziua copilului, Sfântă Marie şi Crăciunul.
 12. Ai socializat bine pe grupul făcut pe facebook cu X persoană dar nu are poze la profil cu el sau pe al lui “uol”? Un motiv în plus să ajungi la Gală pentru a vedea şi mutra celui ce ţi-a lăsat un comentariu simpatico-motivaţional pe blog.
 13. Ie cu ghinion. Nu spun nici de bine nici de rău. Dar tot zic că vreau şi la acest SuperBlog tare de tot. Ţipă plasma din mine că vrea adrenalină marca SuperBlog. Dacă nu mai întâlnesc programe de gestiune, cred că ies mai puţin şifonată în orgoliu propriu şi personal.

  Facă să mai lungesc povestea, tu vei participa? Nu de alta, dar vreau să ştiu cine lasă acele comentarii drăguţe şi cine spune că strugurii lui SuperBlog sunt acrii.

Ordine sau dezordine

Am terminat Facultatea de Filosofie-Jurnalism in cadrul Universitatii Spiru Haret, cu diploma in Pedagogie si Stiintele Comunicarii. Informatiile primite in cadrul cursurilor sunt insuficiente pentru a devenii jurnalist. Poate nici nu era menirea mea aceea. Acum sunt mama de gemeni, mereu intr-o continua auto-educare.

8 comentarii

 1. Catalina Coman spune:

  Bafta, Georgiano! Eu sunt nehotărâtă, inca.

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Multumesc
   Nu stiu daca voi participa la toata competitia. Locul galei nu ma motiveaza. Nu am ce sa vad in mai la mare. Nu am vazut nimic anul trecut in iunie….

 2. Sa fie un 13 cu noroc, Succes!

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Multumesc. 🙂

 3. advb spune:

  Acum mulți ani (9 sau 10) am participat și eu la o ediție și cred că mai am pe acasă un tricou câștigat atunci. Dacă tot mi-ai reamintit de el poate că o să mă distrez și acum puțin

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Poza cu tricoul vrem!!!
   La prima mea participare unul din sponsori oferea 50 de tricouri celor ce participau la proba. Trebuia să facă un fel de recenzie la comandarea de pe site. Tricoul se alegea din portofoliul lor. Am ales ptr soț unul cu mesajul
   Nu am nevoie de Google, soția le ție pe toate 😉

 4. Cred că e o competiţie care te motivează să scrii mai des, chiar şi atunci când nu îţi găseşti inspiraţia. Mult succes! 🙂

  1. Ordine sau dezordine spune:

   Multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: